Kartais į mūsų gyvenimus pasibeldžia begalinis noras kažką pasidaryti pačioms. Ir tas kažkas yra ne kas kita, kaip rankinė. Ateina ir momentai, kai turime laiko, kurį skiriame pasivaikščioti po parduotuves ir apsipirkti. Tačiau gal verta pagalvoti apie tai, kad šį laiką skirti ir pagalvoti, kaip rankinę pasidaryti pačiai? Pačios padaryti gaminiai yra tiek unikalūs, tiek mieli ir tikrai nesutiksite moterų su panašiomis rankinėmis.

Pirkti ar ne pirkti? Nusipirkti rankinę yra labai paprastas užsiėmimas (o gal ne) ir kažkodėl daugelis mano, kad pasisiūti pačiai - reikia ypatingų gebėjimų.

Norime pasakyti, kad pasisiūti rankinę pačioms, nereikia būti dizainere, pakanka tik laiko, noro ir užsispyrimo.

Ko reikia rankinės gamybai.

Kad pasigaminti rankinę, mažų mažiausiai jums prireiks medžiagos, siūlų (geriausia kaproninio), kreidos (arba sauso muilo), liniuotės ir žirklių. Tai pagrindiniai įrankiai, kuriuos turi dauguma moterų. Medžiagą, kurią naudosite rankinių siuvimui, turite pasirinkti pati. Labiausiai tinka tankus audinys, kadangi rinkinė turi ne tik gražiai atrodyti, bet ir atlikti savo funkciją.

Prieš pradedant rankinės siuvimą, reikia suprasti - kam ji skirta. Daugelis rankines pasigamina skirtas vakariniams pasivaikščiojimams, kitos, kad eiti į parduotuvę arba atostogoms. Taip pat svarbu pagalvoti apie metų laiką, kuriam bus skirta rankinė. Jeigu tai bus pirmoji jūsų rankinė, tikrai nepatariame naudoti odos. Jūs gi norite keltą rankinių pasigaminti eksperimento tikslais :)

Rankinių dirželis arba rankenėlė gali būti pagaminta iš tos pačios medžiagos, iš kurios gaminta rankinė. Tačiau galima panaudoti įmantresnį aksesuarą - grandinėlę, žiedelius. Rankinės susegimui - tiks tiek užtrauktukas, tiek magnetinis susegimas.

Yra nemažai modelių, kuriems užsegimas nėra reikalingas visai.
Taip pat rekomenduojame pasidairyti internetinių resursų (pavyzdžiui), kur moterys mokomos kaip pasisiūti rankinę. Mokymai pateikiami vizualiai ir su daug patarimų. Žingsnis po žingsnio, kartu su autoriumi, jūs atliksite visus būtinus žingsnius, įgysite patirties ir supratimo - kaip tai padaryti teisingai ir gražiai.

Moteriška rankinė yra neatsiejama jūsų įvaizdžio dalis. Tik ne visada galime leisti sau įsigyti unikalią rankinę. Tad rankinės gamyba yra idealus variantas būti unikaliai ir išskirtinei už kiekvienai moteriai prieinamą kainą.