Esame rašę apie tai, kokią rankinę pasirinkti, kaip ją teisingai pasirinkti pagal jūsų kūno proporcijas.   O kaip teisingai suderinti batus, rūbus ir kitus aksesuarus taip, kad jie derėtu su jūsų turima rankine? Tai klausimas, kuris kyla daugumai moterų, siekiančioms atrodyti stilingai.

Visų pirma reikia atkreipti dėmesį, kokio stiliaus drabužius mėgstate ir renkatės. Jeigu jūsų stilius yra sportinis, suprantama, kad aukštakulniai ir delninė nederės. Greičiausiai jums tiks tokia avalynė, kaip sportbačiai ir paštininko stiliaus rankinė. Ilga rankena, dėvima per petį.

Taip pat renkantis rankinę yra svarbu išlaikyti harmoniją. O kadangi rankinių pasirinkimas yra be galo didelis, mes pabandysime duoti keletą patarimų, kaip pasirinkti ir suderinti.
Prie minkštos odos rankinės tiks praktiškai visa avalynė. Taip pat tokią rankinę galima nešioti kiekvieną dieną.
Kietos faktūros rankinė, kuri labiau tinka verslo moterims, tik ir tiks prie oficialios ir griežto stiliaus aprangos, nes ir pati rankinė skirtai išlaikyti kampuotą, griežtą formą.
Delninės labiau tiks prie elegantiškų aukštakulnių batelių. Odinės rankinės dera tik su odiniais bateliais ir niekaip kitaip. Sportinio stiliaus rankinė tiks ne tik prie sportinių, tačiau prie visų plokščiapadžių batelių. Vasarinė, pliažo rankinė tiks tik prie atviros avalynės – basutės, šlepetės.

Tam kartui tiek,
Brunka