Ar teko turėti gobeleno rankinę? Ar teko girdėti apie tokią? Didėjant žmonių sąmoningumui ir renkantis alternatyvą odinėms rankinėms, šalia įvairių odos pakaitalų savo vietą randa rankinės iš įvairių odos pakaitalų. Tame tarpe ir gobeleno rankinės.
gobeleno rankine
Visų pirma tai yra idealus pasirinkimas lengviems vasaros pasivaikščiojimams, kai nesinori su savimi turėti daug nereikalingų daiktų. Jūs neliksite nepastebėta, išsiskirsite iš minios ir atrodysite elegantiškai. Šio tipo rankinė derinama praktiškai su visa apranga, ar tai bus lengva suknelė, ar džinsinės kelnės.
gobeleno rankine
Gobeleno rankinės Lietuvoje yra dar tik atrandamos. Jos yra madingos, o šio tipo rankinių priežiūra yra nesudėtinga. Pasiūtas ir rankinės gamyboje naudojamas gobelenas jau turi savo struktūrą, tekstūrą, piešinius ir dažnai nieko papildomo dekoruoti nebereikia. Pats pluoštas gali būti sintetinis, natūralus arba mišrus. Nuo rankinės gamyboje panaudoto pluošto, tiesiogiai priklauso jos praktiškumas, ilgaamžiškumas ir kaina.
gobeleno rankine
Gobeleno rankinių priežiūra yra analogiška bet kuriems šios tekstūros gaminiams. Priklausomai nuo sudėties, tai gali būti sausas valymas arba drėgnu skudurėliu nuvalant suteptą vietą. Nepalikti saulėje, kad neišbluktu ir neskalbti skalbimo mašinoje.
gobeleno rankine

Nuotraukos pateiktos Lietuvoje pagamintų gobeleno rankinių.