Šiandien dalinuosi tuo, ką pati užmačiau apie dizainerių siūlomas rankines 2015-2016 rudeniui žiemai. Rankinės ir straipsnis iš mados savaičių Niujorke, Milane, Paryžiuje.
Kaip visada, rankinių mados kryptys ir tendencijos yra įdomios, įvairios ir vertos jūsų dėmesio.
Straipsnį pilnai galima paskaityti fashionisers.com. Imu ir dalinuosi tik akcentais.
Kai temperatūra pradeda kristi, mada siūlo pasidabinti rankinėmis su kailiu. Ilgo, trumpo, pusiau kailinės. Lietuvoje tokių matyti dar neteko.
rankines su kailiu

Mėgstančioms laisvas rankas, aukštoji mada siūlo įvairaus stiliaus rankines per petį. Tai tiek pat piniginės dydžio, tiek totoe stiliaus.
rankines per peti

Roplių odos tekstūros rankinės. Tekstūra nuo gyvūnų ir gyvačių iki krokodilo odos. Spalvos varijuoja, tačiau išlieka natūralios. Madinga, prabangu ir provokuoja gyvūnų mylėtojus. Mieliau rinkčiausi pakaitalus.
rankines is gyvunu odos

Rankinės, dėžutės formos. Kiek primena delnines, tik yra didesnės, turi patogias rankenas ir yra pakankamai talpios.
rankines dezutes

rankines dezutes

Panašu, kad klasika ir retro stilius niekur nedingo. Pastelinės ir konservatyvios spalvos, labiau tinka griežto ir dalykinio stiliaus moteriai.
rankines retro stiliaus

Delninėms, pagal savo stilių, taip pat - dar iki Lietuvos šviesmečiai :) Iššaukiančio stiliaus mūsų merginos dar bijo, tačiau tai yra gražu.
voko stiliaus delnines

delnines rankose

Ir pabaigai šiek tiek moteriškų rankinių iš tikrai aukštosios mados. Kai moteriška rankinė yra daugiau negu priemonė susidėti daiktams, ji tampa asmenybės dalimi. Pabrėžia stilių, išskirtinumą ir priverčia atsigręžti :)
animuotos rankines

grafines rankines